Βοήθημα Αρχαίων Α΄ Γυμνασίου – Λύσεις Βιβλίου

Αρχαία Α΄ Γυμνασίου – Βοήθημα

Αρχαια α Γυμνασιου Απαντησεις Ασκησεων Λυσεις

Αρχαία Ελληνική Γλώσσα Α΄ Γυμνασίου – Λύσεις Ασκήσεων & Απαντήσεις (Εκδ. Βολονάκη)Αρχαία Α΄ Γυμνασίου Απαντήσεις & Λύσεις Ασκήσεων - Περιγραφή

Αρχαία Α΄ Γυμνασίου Βοήθημα Βολονάκη

Το σχολικό βοήθημα «Αρχαία Α΄ Γυμνασίου – Βολονάκη» αποτελεί για το μαθητή, όπως και ο ίδιος θα διαπιστώσει διαβάζοντάς το, ένα άριστο βοήθημα για την πληρέστερη κατανόηση της ύλης που περιλαμβάνει το σχολικό εγχειρίδιο. Στόχος του είναι κυρίως να στηρίξει το μαθητή στην προσπάθειά του να μελετήσει τις μορφές που πήρε η ελληνική γλώσσα κατά την πορεία της στα προηγούμενα χρόνια. Με την απόκτηση των σωστών γνώσεων πιστεύουμε ότι η αίσθησή του για τη νέα ελληνική γλώσσα θα γίνει πιο έντονη και θα αντιληφθεί πιο εύκολα την άρρηκτη σχέση της με τη γλώσσα των προηγούμενων χρόνων και ότι η σημερινή γλώσσα των Ελλήνων είναι η εξέλιξη των προηγούμενων μορφών τη γλώσσας μας. Έχει ακόμη στόχο του το βοήθημα αυτό με τη μεθοδική διάταξη της ύλης του να διευκολύνει το μαθητή στη μελέτη του για τον αρχαίο ελληνικό κόσμο που τόσα πνευματικά δώρα χάρισε στην ανθρωπότητα.


Κατηγορία: ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ο/Η Ανώνυμος μαθητής λέει:

  Μπράβο!
  Πάρα πολύ καλή δουλειά (και σε αυτό και σε όλα τα βοηθήματα που έχει αυτή η ιστοσελίδα, τα οποία είναι συλλογή ολόκληρη) και πολύ προσεγμένα. Όλα τα βοηθήματα είναι πολύ βοηθητικά και γι” αυτό μόνο έχω να πω συγχαρητήρια!

 2. Ο/Η Venia Styles λέει:

  Μπράβο σας!
  Φοβερό! Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλα τα μαθήματα! Ιδικά στα αρχαία που δεν καταλαβαίνω Χριστό! Συγχαρητήρια σε όλα το team που δούλεψε για να βγει αυτό το αποτέλεσμα!

 3. Ο/Η nikos λέει:

  ενα εχω να πω τελειο!!υο χρησιμοποιω απο το δημοτικο(τωρα ειμαι 1η γυμνασιου)και με βοηθαει παρα πολυ!!^_^

 4. Ο/Η evaggelia λέει:

  Καλο ειμαι 1η γυμνασιου και με βοηθαει παρα πολυ ευχαριστουμε τα εχει ολα για την πολυτιμη βοηθεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *