Μπες στο Κυνήγι των Κρυμμένων Θησαυρών | Έναρξη ⇛

Share

diagwnismos

 

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως ο Διαγωνισμός θα σταματήσει προσωρινά λόγω του ότι εμφανίζεται ένα τεχνικό πρόβλημα σε κάποιες συσκευές και μεγάλο ποσοστό επισκεπτών δεν μπορεί να συμμετέχει.

Μέχρι να καταφέρουμε να τo λύσουμε το «Κυνήγι των Κρυμμένων Θησαυρών» θα σταματήσει.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
taexeiola.gr

 

To taexeiola.gr φέτος διοργανώνει κάτι μοναδικό! Ένα Κυνήγι Κρυμμένων Θησαυρών oπου οι διαγωνιζόμενοι φτάνουν σ’ αυτούς μέσα από γρίφους γνώσεων και λογικής. Οι γρίφοι αυτοί είναι κρυμμένοι μέσα στα βιβλία των εκδόσεων taexeiola, που φυσικά μπορείτε να διαβάσετε ελεύθερα από τη σελίδα μας, και όσοι καταφέρουν να φτάσουν στο τέλος, μπαίνουν στην κλήρωση για τον θησαυρό τους.

Οι θησαυροί είναι τρεις, και ο καθένας έχει το δικό του μυστικό μονοπάτι και τη δική του κλήρωση. Δηλαδή συνολικά θα γίνουν 3 κληρώσεις, μία για κάθε δώρο. Όμως να είσαι σίγουρος πως ο μεγάλος θησαυρός είναι το μονοπάτι, δηλαδή οι γνώσεις που θα αποκομίσεις μέσα από την όλη διαδικασία.

Τα τρία κινητά που θα κληρωθούν είναι:
α) Samsung Galaxy S8 >>
β) Samsung Galaxy J7 >>
γ) Xiaomi Redmi Note 4X >>

Το πρώτο μονοπάτι που οδηγεί στην πρώτη κλήρωση για το Xiaomi Redmi Note 4X είναι μικρότερο και ευκολότερο. Αφού το ολοκληρώσεις και λάβεις μέρος στην πρώτη κλήρωση μπορείς να ακολουθήσεις το δεύτερο μονοπάτι που είναι μεγαλύτερο και δυσκολότερο και οδηγεί στη δεύτερη κλήρωση για το Samsung Galaxy J7. Αφού λάβεις μέρος στη δεύτερη κλήρωση μπορείς να συνεχίσεις στο τρίτο και ακόμα δυσκολότερο μονοπάτι που οδηγεί στην τρίτη κλήρωση για το Samsung Galaxy S8. Σίγουρα πολλοί θα εγκαταλείψουν μέχρι το τέλος οπότε οι λίγοι που θα φτάσουν εκεί θα έχουν πολλές πιθανότητες για το μεγάλο δώρο.

Χρειάζεται προσοχή για να ακολουθείς σωστά τις οδηγίες που θα σου δίνονται κάθε φορά. Επίσης θα πρέπει να κρατάς σημειώσεις που θα σου χρειαστούν στο τέλος για να λάβεις μέρος στην κάθε κλήρωση. Μπορείς να λάβεις συμμετοχή μέχρι την Κυριακή 14/1/2018 στις 23:59:59. Οι κληρώσεις που θα αναδείξουν τους νικητές θα βιντεοσκοπηθούν και θα αναρτηθούν εδώ καθώς και στη σελίδα μας στο facebook μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου του 2018. Κάθε συμμετέχων μπορεί να λάβει μέρος μόνο μία φορά σε κάθε κλήρωση. Προσοχή!!! Τα στοιχεία που θα δώσεις θα πρέπει να είναι ακριβή γιατί θα χρειαστεί να επιβεβαιωθούν για την παραλαβή του δώρου σου. Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 

Μην ξεχάσεις να κάνεις Like και ξεκίνα >>

 

Μικρά tip:
– Προτίμησε στην αναζήτησή σου να χρησιμοποιήσεις desktop pc ή laptop και όχι smartphone ή tablet.
– Μπορείς να βρίσκεις όλα τα βοηθήματα που θα σου χρειαστούν ΕΔΩ >>

 

 


► Κάνε το Δώρο στο...

Δείτε ακόμα...

Κατηγορία: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*