Μαθηματικά Γ΄ Γυμνασίου Θεωρία – Ασκήσεις – Διαγωνίσματα

FacebookTwitterGoogle+

Μαθηματικά Γ΄ Γυμνασίου Θεωρία – Ασκήσεις – Διαγωνίσματα

Μαθηματικα Γ Γυμνασιου Ασκησεις Διαγωνισματα

Μαθηματικά Γ΄ Γυμνασίου Θεωρία – Ασκήσεις – Διαγωνίσματα (Αριστεύω)Μαθηματικά Γ΄ Γυμνασίου Θεωρία - Ασκήσεις - Διαγωνίσματα - Περιγραφή

Μαθηματικά Γ΄ Γυμνασίου Θεωρία – Ασκήσεις – Διαγωνίσματα

Το βιβλίο αυτό αποτελεί βοήθημα στο μάθημα των Μαθηματικών της Γ΄ Γυμνασίου. Παρουσιάζει με αναλυτικό τρόπο την Θεωρία παραθέτοντας αναλυτικά παραδείγματα όπου χρειάζεται. Περιλαμβάνει Κριτήρια Αξιολόγησης για κάθε παράγραφο του σχολικού βιβλίου καθώς και Επαναληπτικά Διαγωνίσματα για κάθε κεφάλαιο. Για την διευκόλυνση των μαθητών παρέχονται και οι απαντήσεις των Κριτηρίων Αξιολόγησης και των Επαναληπτικών διαγωνισμάτων αμέσως μετά τα θέματα.

Το παρόν βιβλίο «Βοήθημα Μαθηματικών Γ΄ Γυμνασίου: Θεωρία – Ασκήσεις – Διαγωνίσματα» έκδοσης taexeiola, είναι ελεύθερο προς ανάγνωση από την ιστοσελίδα taexeiola αλλά και άλλους διαδικτυακούς τόπους. Επιτρέπεται το δωρεάν κατέβασμα και εκτύπωση του βιβλίου για προσωπική χρήση. Επιτρέπεται η ολική αναδημοσίευση του έργου μέσω του διαδικτύου. Προσοχή! Σε καμία περίπτωση και με κανένα τρόπο δεν επιτρέπεται η πώλησή του.


Κατηγορία: ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *