Γλώσσα Γ΄ Δημοτικού Λύσεις Βιβλίου

FacebookTwitterGoogle+

Γλώσσα Γ΄ Δημοτικού Λύσεις Βιβλίου – Απαντήσεις

Γλωσσα Γ Δημοτικου Βιβλιο Λυσεις

Γλώσσα Γ΄ Δημοτικού Βιβλίο Λύσεις Ασκήσεων – Απαντήσεις (έκδ. taexeiola)Γλώσσα Γ΄ Δημοτικού Λύσεις Ασκήσεων Βιβλίου α, β, γ τεύχος- Περιγραφή

Γλώσσα Γ΄ Δημοτικού Λύσεις Βιβλίου – Απαντήσεις

Το βιβλίο αυτό αποτελεί βοήθημα του σχολικού βιβλίου της Γλώσσας Γ΄ Δημοτικού. Παρουσιάζει με αναλυτικό τρόπο τις απαντήσεις σε ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου καθώς και τις απαντήσεις των εργασιών. Στόχος του βιβλίου δεν είναι η εύκολη εύρεση απαντήσεων, αλλά η βοήθεια των μαθητών και γονέων στη μελέτη τους. Ο μαθητής θα πρέπει πρώτα να προσπαθεί μόνος να βρει τις απαντήσεις των ασκήσεων και όπου χρειάζεται να υποστηρίζεται από το βοήθημα.

Το παρόν βιβλίο «Γλώσσα Γ΄ Δημοτικού: Λύσεις Ασκήσεων και Απαντήσεις βιβλίου» έκδοσης taexeiola, είναι ελεύθερο προς ανάγνωση από την ιστοσελίδα taexeiola αλλά και άλλους διαδικτυακούς τόπους. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του έργου μέσω του διαδικτύου, μετά από σχετική άδεια του εκδότη.


Κατηγορία: ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ο/Η Νίκος Μυλωνάκος λέει:

  Είμαι δάσκαλος και βρήκα πολύ ενδιαφέρον το βοήθημα της Γλώσσας Γ΄Δημοτικού(βιβλίο μαθητή και τετράδιο εργασιών.). . Θα ήθελα να μάθω αν θα μπορούσα να έχω το συγκεκριμένο αρχείο χωρίς να κάνω σύνδεση στο INTERNET, γιατί στο σχολείο που εργάζομαι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση.

  • Ο/Η taexeiola λέει:

   Τα βοηθήματα αυτά είναι ελεύθερα μόνο για online ανάγνωση, άρα δεν υπάρχει η δυνατότητα να το έχετε εκτός σύνδεσης.

   Σας ευχαριστούμε θερμά,
   taexeiola

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *